به گزارش گیل رسا از رشت،در دومین رویداد خوراک و نوشیدنی رشت، روهام قلیچی مدیرعامل گروه کاشف، از برگزاری این رویداد به عنوان افتخاری بزرگ برای شهر رشت یاد کرد. این رویداد با حضور بیش از ۷۰۰ نفر از فعالان حوزه خوراک و نوشیدنی برگزار شد. وی از سفرهای پیوسته به سوئیس پس از اولین رویداد و امضای یک قرارداد مهم در حوزه خوراکشناسی خبر داد. این قرارداد شامل تبادل هنرجو و برگزاری همایشها با همکاری سوئیس پریمیوم اجوکیشن است و به تثبیت برند یونسکو در زمینه شهر خلاق خوراکشناسی کمک میکند.
قلیچی بر اهمیت آموزش در توسعه فرهنگی و اقتصادی تأکید کرد و اشاره کرد که قرار است خوراکهای محلی رشت در منوی آموزشی مدرسه عالی هنرهای آشپزی سوئیس قرار گیرد. دکتر طواف نماینده سوئیس پریمیوم اجوکیشن، همکاری فیمابین را نویدبخش آغاز فصل جدیدی از همکاریهای سازنده در حوزه غذا و گردشگری دانست. همچنین، ایجاد اولین آکادمی بینالمللی خوراکشناسی در رشت با همکاری سوئیس پریمیوم اجوکیشن تا خرداد ماه سال آینده تکمیل خواهد شد.
روشن بابایی همتی متخصص گردشگری خوراک، بر توسعه و شناساندن غذاهای محلی به مجامع بینالمللی تأکید کرد و ارتباط با شبکههای دانشگاهی را برای رونق گردشگری ضروری دانست. این رویداد با حمایت چندین گروه و اتحادیه برگزار شد و سخنرانان برجسته در آن به ارائه تجربیات خود پرداختند.
ثبت دیدگاه